NYHEDER

Nyheder & Dagligdagens historier

Her kan du se de seneste nyheder fra Handskemageren. Der vil ugentligt blive lagt historier fra Handskemageren op – så husk at følge med på Facebook!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

Kommenter på Facebook

Åhh billetterne var væk med det samme til eftermiddags opvisningen . Vi kom på venteliste , så jeg håber der bliver sat flere stole op 🍀🍀🍀

Glæder mig til at høre om, og se dine kreationer 🌸❤️

Logehandsker, hvide uden foer tilpasset kunden. Som man kan se kan selv krogede fingre få et par handsker.
 Det her er noget af det bedste jeg kan lave, elsker det. Fordi det sætter hele min eventyr hjerne igang. Hvordan ser hans fine sæt tøj ud, nogle gange er det til en uniform... Der er eventyr glimmer over fine handsker. 😍
Da jeg lærte at lave lange handsker ( i 90 erne) kørte eventyr hjernen på fuld kraft, hvilken farve, længden/fylden på kjolen og ikke mindst hvem skulle have dem på. Der var glimmer over det hele i mine tanker. 
( Nogle gange blev de så punkteret når de lange handsker var til en anden målgruppe 😅)
#Handskemageren #handsker #eventyr #glimmer #loge #elskermitfag

Kommenter på Facebook

Super dygtig. 👍Så flot, at du bringer faget😃 videre.

Michael Drejer , måske noget for dig, at få lavet handsker, der passer dig.. Hanskemageren bor i Grenaa

Dygtige Dorthe. 🧤

Rygsækkens remme var lidt slidte, nu er nye på og den skønne sag kan holde i rigtig mange år endnu. Fedt at kunne reparere den ♥️
#Handskemageren #rygsæk #reparation
Måske kender I det selv... Jeg har virkelig svært ved at smide ud, selv de mindste stykker kan jo gemmes. Især når det glæder skind.
 Tænker altid at jeg skal gemme skind og pels, næsten uanset størrelsen på stykkerne. Til denne lille opgave kunne jeg netop bruge lidt af det der hober sig op på mit bord.
 Krykkerne har fået et nyt stykke beklædning, for den her krykke er virkelig lidt ondsindet i sit metal. Fed følelse at bruge alt. Og fed funktion. 
#Handskemageren #samler #altkanfikses #altkanbruges #funktion #læder #krykker
Load mere