NYHEDER

Nyheder & Dagligdagens historier

Her kan du se de seneste nyheder fra Handskemageren. Der vil ugentligt blive lagt historier fra Handskemageren op – så husk at følge med på Facebook!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

For tiden er det lidt sommerferie agtig og med det mener jeg at opgaverne bære præg af, at det er sol og sommer. I dag har det bla været kantning af gulvtæpper til en båd. Med en 140 nål i maskinen og en 40 tråd på tygger den sig igennem selv det mest genstridige tæppe.
Så har du en båd eller campingvogn Og mangler en kant, siger du bare til. Dog nærmer ferien sig så tiden er ved at være knap 🥰🌞
#baad #sejlerliv #camping #handskemageren #sommer #sol #feriestemning #ferie

Kommenter på Facebook

Jeg troede at du var gået på ferie, for der er helt mørkt og stille i lokalerne i Ramten.

Rigtig god ferie 😎🌞

Vores søde kunde Jesper har sendt billeder af sig selv med vores slagteri forklæder. Han er begejstret for kvaliteten og ikke mindst længde. I øvrigt fantastisk at se folk i arbejde, det bliver jeg aldrig træt af at se på 😂
Forklæderne er syet af et materiale der mest af alt minder om en tynd voksdug. Materialet er fødevare godkendt. Fåes kun i hvid og i 5 størrelser. Med bindebånd som på billedet eller med sejlringe og seler. De aflaster nakken mest muligt.
#handskemageren #forklæde #fødevaregodkendt #engladmodtager #mangestrørrelser

Kommenter på Facebook

Iført mit nye forklæde tager jeg gerne opvasken😉 Jeg er helt rigtigt meget begejstret for mit nye forklæde og elsker virkeligt at tage opvasken når jeg kan føle mig som en professionel med udstyret i orden👨‍🍳 Og jeres slagteri forklæder er lækker kvalitet og super praktiske når man gerne vil forblive tør under arbejdet og samtidig se lidt godt ud☺️ Jeg er helt sikkert en rigtig glad og tilfreds kunde🤗🥰

Så har Lisbeth lige smuttet 250 forklæder, i tre størrelser, igennem symaskinen. Jeg har kun lavet hullerne til sejlringene. Forklæderne fåes i flere størrelser, men alle i denne hvide kvalitet, som mest af alt minder om en tynd voksdug. Den er fødevarer godkendt efter nogle danske og europæiske standarder. Det produceres i Portugal og jeg får det hjem i store mængder, så det er bare med at få produceret nogle forklæder. Disse skal til samme sted som vores osteklude. De sælger dem videre til mejerier og slagterier.
#forklæde #mejeri #slagteri #fødevaregodkendt #portugal #sol #handskemager #handskemageren

Kommenter på Facebook

Megasejt💪💪💪

Nyt betræk til en rib/båd lavet i stærk kunstlæder. Egentligt skulle de bare repareres i de mørnede sømme, men det kunne ikke rigtig betale sig, så derfor blev det til nyt.
#handskemageren #kunstlæder #rib #sejlerliv #sejlads #kystogfjordcentret #skøntvejr #sommer
Load mere