NYHEDER

Nyheder & Dagligdagens historier

Her kan du se de seneste nyheder fra Handskemageren. Der vil ugentligt blive lagt historier fra Handskemageren op – så husk at følge med på Facebook!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

FERIETID, et maraton igennem en hel uge, for at nå hertil. En af de sidste opgaver var et par hundesko til søde Pina🐶, som træder lidt skidt på poterne. Men der har også været sandaler, bælter, hundesele, et isoleret cover til en udendørs spa, et par luffer og et enkelt cover til en grill. ( Variation har vel været temaet 💪😂)
Nu har jeg fri i ugerne 28+29+30.♥️ I de to første skal jeg ud og sejle med min mand♥️⛵. Destinationen hedder Fyn rundt, men hvem ved hvor vinden bringer os hen. Hvor vi ender er uden betydning, da oplevelserne venter derude. 
Den sidste uge af ferien skal jeg på Idrætshøjskole i Vejle.🏋️🚴🤸🏃 DET glæder jeg mig til. Skal være sammen med de skønneste mennesker og have en fed uge. Ugen hedder 360° Fitness og der skal svedes 😁♥️
Jeg er tilbage mandag i uge 31. Total klar til nye udfordringer og ikke mindst klar til et fedt efterår. Med kronen på værket: Laugenes opvisning ♥️ Det bliver også fedt. Ideer er begyndt at melde sig. ♥️🧤 God sommer til jer
♥️☀️☀️🌼🌻

Kommenter på Facebook

God ferie til jer🌞

God velfortjent ferie

Rigtig go ferie, jeg tager gerne med på højskole. OG TAGER PAUSERNE 🤓

Rigtig god ferie⛵️☀️🤗

Rigtig go ferie 😀⛵️☀️❤️

God ferie. ☀️😎

Det er dig så velfortjent ❤️god ferie til jer ⛵️🚶‍♀️🌦🌧☀️😁

God ferie😎

God ferie 🏖️🏖️🏖️🏕️

God ferie😘

God ferie.😎😎

Håber I får en dejlig ferie ☀️☀️☀️😘

God ferie til dig og dine ⛵️🏃‍♀️🏃‍♂️

Skøn ferie ❤️

God ferie ☀️

Go ferie til jer. Vi håber på bedre vejr de næste uger.👍😘

Rigtig god sejltur og højskoleophold - glæder mig til at høre om det hele...

God ferie Og tak for hjælpen 🥰

View more comments

Afkortning af skjorter ærmer kan gøres på forskellige måder og med forskellige resultater. Jeg som regel sådan her, hvis ikke andet er aftalt. 
Og lige en vest med mærker til en af mine meget sjove og hyggelige kunder. Han kommer fra Litauen og er så humoristisk. Taler et engelsk der er lidt a la The Julekalender så det kan sagtens give lidt smil på læben. 
#Handskemageren #skjorte #sommertøj #lædervest #dejligtmedetgodtgrin
Sandalerne fik nyt elastik. Det har været en udfordring at finde det helt rigtige elastik som det skal bruges til sko og sandaler. Men med hjælp af søde Karina fra @leathergoodsdanmark, lykkedes det mig at lede i den rigtige retning.
En medalje eller faktisk fire. Alle materialer leveret til en sjov opgave som skal bruges til et stævne i efteråret ved @cobragymaarhus. 
#Handskemageren #medalje #kickboxing #cobragym #cobragymaarhus

Kommenter på Facebook

De er blevet flotte! Sjov opgave.

Wau de ser godt ud 😉

Load mere