BAG OM HANDSKEMAGEREN

Handskemagerens historie

Dorthe kom i lære som fransk handskemager i 1990 på Randers Handskefabrik, hvor hun arbejdede frem til 2007. I den tid lavede hun handsker til kendte og ukendte, og hun er selvfølgelig stolt af en kundeliste der blandt andet indeholder Prinsesse Diana, Kronprinsesse Mary, Dronning Ingrid og Dronning Margrethe, Sanne Salomonsen og mange andre.

Efter 17 år ved Randers Handsker fik hun lyst til at prøve noget andet. Hun ville have fod under eget bord så hun valgte at forlade sin arbejdsplads og startede for hende selv. Dorthe ville gerne have endnu mere kontakt med kunderne, samt være med til at realisere dine handskedrømme.

Hun arbejder, som du kan se på sitet her, med alle typer af handsker. Lige fra elegante modehandsker til varme praktiske luffer. Derudover laver Dorthe også handsker til folk med handicap, som af den ene eller anden grund ikke kan passe “almindelige” handsker. 

Udforsk vores spændende produkter ved at klikke her.

Handskemageren er efterhånden blevet...

Handskemageren er efterhånden blevet til en dansk specialsystue med kvalitet i højsædet – og med kort leveringstid. Vi er en decideret lønsystue, og vi laver bestillingsarbejde for både erhverv og private.

Vi leverer alt inden for specialsyning – lige fra udvikling af prøver og prototyper til udførsel af masseproduktioner. Vores arbejde sker altid i tæt samarbejde med dig, så vi sammen finder den helt rigtige løsning. Vi er rutinerede syersker med mange års erfaring, og vi har en stor faglig stolthed. Derfor er der heller ingen opgaver, der er for små, og heller ingen er for store!

Lær mere om vores systue og udvikling ved at klikke her.

Se den spændende video for mere information om handskemageren

Play Video