DORTHES REJSE

Følg Dorthes rejse igennem årene som handskemager

“Mennesket bag de håndsyede handsker er mig. Jeg hedder Dorthe Flarup Mikkelsen og jeg har lavet handsker siden 1990, fordi jeg elsker materialet og processen. Jeg bliver glad for at vide, at der er mennesker, som hver eneste dag trækker et par håndsyede handsker på, som jeg har lavet.

Jeg elsker at arbejde sammen med mine kunder for at skabe et par handsker, som er helt igennem deres, og som de vil blive glad for at bruge i mange år.”

1990
Startede i lære hos Randers Handsker
Starten på eventyret

I 1990 startede jeg i lære som fransk handskemager hos Randers Handskefabrik. I den tid lavede jeg handsker til kendte og ukendte, og er da stolt af en kundeliste der blandt andet indeholder Prinsesse Diana, Kronprinsesse Mary, Dronning Ingrid og Dronning Margrethe, Sanne Salomonsen og mange andre.

1993
Udlært hos Randers Hansker
Udlært

I 1993 blev jeg udlært. Jeg fortsatte med at arbejde for Randers Handskefabrik indtil år 2007, hvor jeg fik lyst til at stå på egne ben.

2013
Handskemageren
Handskemageren blev stiftet

Efter 12 år ved Randers Handsker og 5 år hos Vestas fik jeg lyst til at prøve noget andet. Jeg ville have fod under eget bord, så jeg valgte at forlade min arbejdsplads og startede for mig selv.

Handskemageren startede i Auning, hvorefter jeg købte Nørris Sy i 2017 og flyttede til Ramten, hvor butikken stadig er.

Grunden til dette er, at jeg gerne ville have endnu mere kontakt med kunderne, og gerne ville være med til at realisere dine handskedrømme.

2021
Handskemager, systue & erhverv
Handskemageren idag

Efter 8 år med fuld fart på, har vi endelig haft lidt tid til nogle nye tiltag.

I 2020 ansatte vi Rie til systuen, og siden er Lisbeth også kommet til. Vi er nu 3 medarbejdere i systuen.

Vi har fået nogle opdateringer på her på hjemmesiden og vi er kommet på de sociale medier - såsom Instagram og Facebook. Her er en animations-video af vores logo, som blev lavet af Kenneth Goodspeed i hans praktik.