Weekendkurset gik bare godt.

posted in: Nyheder | 0

Så fik vi afholdt årets første weekendkursus, Mette fra Syværkstedet i Grenå og jeg er altid ret spændte på hvordan sådan et hold er. Det viste sig at være en broget skare, især hvis man kigger på hvor de kom fra. Det var nemlig godt spredt rundt fra det meste af Jylland. Og for første gang var der en mand med…. og han ville gerne sy handsker. :o)

Vi startede kurset med at vise vores forslag og ideer. Næsten alle havde en ide om hvad de ville sy, så vi var ret hurtigt igang. Faktisk så meget igang, at vores lille tapas indlæg ikke kunne læsrive os fra arbejdet. Hele fire ville sy handsker, det varmer mit hjerte for det er sådan en skøn proces. Resten ville sy tasker, luffer, ipad-covers, sutter, armbånd og dækkeservietter.

Arbejdet fortsatte lørdag og søndag, kun afbrudt af spisepauser og ikke mindst snævren. Det kom fine historier på bordet og der blev vist resultater frem.

Mette og jeg lukkede og slukkede søndag, efter en dejlig weekend i skindets tegn. Dejligt at se at alle fik noget med hjem. En helt fantastisk weekend blev færdig og om en måned kommer der en ny. Vi glæder os allerede.

Her er hvad en af kursisterne skrev efterfølgende:

“Tak, for en super weekend med de hyggeligste mennesker, fantastisk forplejning og undervisning. Hvilken luksus at have “Syværkstedets” maskinpark og velassorterede butik til rådighed under hele kurset! Er bare så glad for mine nye håndsyede handsker. Alle med interesse for skind og pelssyning burde unde sig selv sådan en weekend.” Jeanette Sloth

og

“Super godt sted. Har været på skindkursus i weekenden. Det har været rigtig godt. Gode maskiner. God plads, hjælpsomme instruktører. Stort udvalg indenfor alt til syning.”